Etli patlıcan sotenin tarifini okuduğumda, özellikle patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi aşaması dikkatimi çekti. Acılığını almak için bu adım gerçekten önemli mi yoksa başka yöntemler de var mı? Ayrıca, farklı sebzeler ekleyerek lezzeti çeşitlendirmek güzel bir fikir, peki bu sebzeleri hangi aşamada eklemek daha uygun? Yemeği daha zengin bir tat için baharatlarla zenginleştirmek de harika bir öneri, kimyonun etkisi nasıl oluyor? Bu tarifin pratikliği ve lezzeti beni cezbetti, denemek için sabırsızlanıyorum!
Etli patlıcan sotenin tarifini okuduğumda, özellikle patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi aşaması dikkatimi çekti. Acılığını almak için bu adım gerçekten önemli mi yoksa başka yöntemler de var mı? Ayrıca, farklı sebzeler ekleyerek lezzeti çeşitlendirmek güzel bir fikir, peki bu sebzeleri hangi aşamada eklemek daha uygun? Yemeği daha zengin bir tat için baharatlarla zenginleştirmek de harika bir öneri, kimyonun etkisi nasıl oluyor? Bu tarifin pratikliği ve lezzeti beni cezbetti, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz