Istiridye mantarı sote tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum ama aklımda birkaç soru var. Mantarları pişirirken neden fazla su salmamaları gerektiğini anlıyorum ama yüksek ateşte sotelemek mantarların yanmasına neden olabilir mi? Ayrıca, sarımsak eklerken miktarını nasıl ayarlamalıyım, çok yoğun bir sarımsak tadı istemiyorum. Baharatları eklerken de hangi kombinasyonlar daha iyi olur? Son olarak, yanına hangi tür ekmek veya pilavı tercih etmeliyim?
Istiridye mantarı sote tarifini okuduktan sonra denemek istiyorum ama aklımda birkaç soru var. Mantarları pişirirken neden fazla su salmamaları gerektiğini anlıyorum ama yüksek ateşte sotelemek mantarların yanmasına neden olabilir mi? Ayrıca, sarımsak eklerken miktarını nasıl ayarlamalıyım, çok yoğun bir sarımsak tadı istemiyorum. Baharatları eklerken de hangi kombinasyonlar daha iyi olur? Son olarak, yanına hangi tür ekmek veya pilavı tercih etmeliyim?
Cevap yaz