Kremalı mantarlı etli sote tarifini okuduktan sonra, kendim de denemek istiyorum. Özellikle etlerin güzelce kavrulması ve üzerine kremanın eklenmesi aşaması beni cezbetti. Mantarları hangi çeşitle kullanmalıyım? Taze mantar mı, yoksa konserve mantar mı daha iyi sonuç verir? Ayrıca, tarifte bahsedilen ekstra malzemelerden hangileri en çok lezzet katar? Yanında pilav ya da makarna ile sunulması da iyi bir fikir, hangisini tercih etmeliyim? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Kremalı mantarlı etli sote tarifini okuduktan sonra, kendim de denemek istiyorum. Özellikle etlerin güzelce kavrulması ve üzerine kremanın eklenmesi aşaması beni cezbetti. Mantarları hangi çeşitle kullanmalıyım? Taze mantar mı, yoksa konserve mantar mı daha iyi sonuç verir? Ayrıca, tarifte bahsedilen ekstra malzemelerden hangileri en çok lezzet katar? Yanında pilav ya da makarna ile sunulması da iyi bir fikir, hangisini tercih etmeliyim? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz