Et sote yaparken hangi etlerin tercih edildiğini merak ediyorum. Kuzu eti gerçekten yumuşak ve aromalı mı? Ayrıca, sebzeler arasında en çok hangileri kullanılıyor? Soğan ve biber dışında domatesin yemeğe kattığı asidik tat hakkında ne düşünüyorsunuz? Baharatlar da önemli bir rol oynuyor, özellikle kimyonun et yemeklerine verdiği aroma benim için ilginç bir nokta. Son olarak, et sotenin yanına en çok hangi garnitürlerin yakıştığı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Et sote yaparken hangi etlerin tercih edildiğini merak ediyorum. Kuzu eti gerçekten yumuşak ve aromalı mı? Ayrıca, sebzeler arasında en çok hangileri kullanılıyor? Soğan ve biber dışında domatesin yemeğe kattığı asidik tat hakkında ne düşünüyorsunuz? Baharatlar da önemli bir rol oynuyor, özellikle kimyonun et yemeklerine verdiği aroma benim için ilginç bir nokta. Son olarak, et sotenin yanına en çok hangi garnitürlerin yakıştığı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz