Acılı kıyma sote tarifini okuduktan sonra gerçekten iştahım kabardı! Özellikle acı sever biri olarak, tarifteki pul biber miktarını damak zevkiime göre ayarlamak çok hoşuma gitti. Soğanları pembeleştirene kadar kavurmak gerektiği de önemli bir püf noktası. Sizce de kıymanın kalitesi yemeğin lezzetini etkileyen en önemli faktör değil mi? Ayrıca servis önerileri arasında yoğurt veya cacık eklemek, yemeğin acılığını dengelemek için harika bir fikir. Siz bu tarife eklemek istediğiniz farklı bir malzeme düşünüyor musunuz?
Acılı kıyma sote tarifini okuduktan sonra gerçekten iştahım kabardı! Özellikle acı sever biri olarak, tarifteki pul biber miktarını damak zevkiime göre ayarlamak çok hoşuma gitti. Soğanları pembeleştirene kadar kavurmak gerektiği de önemli bir püf noktası. Sizce de kıymanın kalitesi yemeğin lezzetini etkileyen en önemli faktör değil mi? Ayrıca servis önerileri arasında yoğurt veya cacık eklemek, yemeğin acılığını dengelemek için harika bir fikir. Siz bu tarife eklemek istediğiniz farklı bir malzeme düşünüyor musunuz?
Cevap yaz