Tavuk sote yaparken en çok hangi aşamanın dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Malzemelerin doğru hazırlanması mı yoksa pişirme süreci mi daha önemli? Özellikle kısık ateşte pişirirken lezzetin nasıl etkilendiğini merak ediyorum. Kızartma süresi de oldukça kritik görünüyor; bu süreyi nasıl ayarlıyorsunuz? Tavukların içinin iyi pişmesi için ne tür ipuçları verebilirsiniz?
Tavuk sote yaparken en çok hangi aşamanın dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz? Malzemelerin doğru hazırlanması mı yoksa pişirme süreci mi daha önemli? Özellikle kısık ateşte pişirirken lezzetin nasıl etkilendiğini merak ediyorum. Kızartma süresi de oldukça kritik görünüyor; bu süreyi nasıl ayarlıyorsunuz? Tavukların içinin iyi pişmesi için ne tür ipuçları verebilirsiniz?
Cevap yaz