Mantarlı patlıcan sote tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Patlıcanları tuzlu suda bekletmenin acılığı alacağı kısmı çok ilginç. Ayrıca, mantarların suyunu salıp çekmesi, lezzet açısından nasıl bir fark yaratıyor? Mantarın çeşidi de oldukça önemliymiş, kampignon ya da istiridye mantarı kullanmak lezzeti artırır mı? Vegan versiyonunu yaparken hangi malzemeleri değiştirmek gerekiyor? Bu tarife göre yemek yaparken dikkat etmem gereken başka ipuçları var mı?
Mantarlı patlıcan sote tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Patlıcanları tuzlu suda bekletmenin acılığı alacağı kısmı çok ilginç. Ayrıca, mantarların suyunu salıp çekmesi, lezzet açısından nasıl bir fark yaratıyor? Mantarın çeşidi de oldukça önemliymiş, kampignon ya da istiridye mantarı kullanmak lezzeti artırır mı? Vegan versiyonunu yaparken hangi malzemeleri değiştirmek gerekiyor? Bu tarife göre yemek yaparken dikkat etmem gereken başka ipuçları var mı?
Cevap yaz