Et sote tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle etin nasıl hazırlandığı ve pişirme süreci çok dikkatimi çekti. Kuşbaşı etlerin suyunu kaybettirip daha lezzetli bir kıvam alması gerektiği bilgisi oldukça faydalı. Ayrıca sebzelerin zamanlamasının ne kadar önemli olduğunu anlamak da beni düşündürdü. Acaba bu tarifte kullandığınız baharatlardan hangileri sizin favoriniz? Ve pişirme süresiyle ilgili verdiğiniz ipuçları sayesinde etin yumuşak kalmasını sağlamak mümkün mü?
Et sote tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle etin nasıl hazırlandığı ve pişirme süreci çok dikkatimi çekti. Kuşbaşı etlerin suyunu kaybettirip daha lezzetli bir kıvam alması gerektiği bilgisi oldukça faydalı. Ayrıca sebzelerin zamanlamasının ne kadar önemli olduğunu anlamak da beni düşündürdü. Acaba bu tarifte kullandığınız baharatlardan hangileri sizin favoriniz? Ve pişirme süresiyle ilgili verdiğiniz ipuçları sayesinde etin yumuşak kalmasını sağlamak mümkün mü?
Cevap yaz