Güveçte tavuk ve mantar sote yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımları ve malzemeleri dikkatlice incelemek gerekiyor. Mesela, tavuk etinin yumuşak olması için pişirme süresinin sonuna doğru limon suyu eklemeyi denediniz mi? Ayrıca, farklı renklerde biberler kullanarak yemeği daha canlı hale getirmek harika bir fikir gibi görünüyor. Baharatları da kişiselleştirerek lezzeti daha da zenginleştirmek mümkün. Sizce bu tarifin en can alıcı noktası hangisi?
Güveçte tavuk ve mantar sote yapmayı düşündüğümde, tarifteki adımları ve malzemeleri dikkatlice incelemek gerekiyor. Mesela, tavuk etinin yumuşak olması için pişirme süresinin sonuna doğru limon suyu eklemeyi denediniz mi? Ayrıca, farklı renklerde biberler kullanarak yemeği daha canlı hale getirmek harika bir fikir gibi görünüyor. Baharatları da kişiselleştirerek lezzeti daha da zenginleştirmek mümkün. Sizce bu tarifin en can alıcı noktası hangisi?
Cevap yaz