Bu tarif harika görünüyor! Beşamel soslu mantarlı et sote yapmayı düşündüm ama etin hazırlanması aşamasında en çok hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Kavrulma aşamasında etlerin suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre beklemek gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, beşamel sosu hazırlarken unun kokusunu çıkarmak için en iyi yöntem sizce nedir? Bu tarifteki taze mantarların yemeğe kattığı lezzet hakkında ne düşünüyorsunuz? Dilerseniz farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme konusunda da görüşlerinizi paylaşabilirsiniz!
Bu tarif harika görünüyor! Beşamel soslu mantarlı et sote yapmayı düşündüm ama etin hazırlanması aşamasında en çok hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Kavrulma aşamasında etlerin suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre beklemek gerektiğini merak ediyorum. Ayrıca, beşamel sosu hazırlarken unun kokusunu çıkarmak için en iyi yöntem sizce nedir? Bu tarifteki taze mantarların yemeğe kattığı lezzet hakkında ne düşünüyorsunuz? Dilerseniz farklı sebzeler ekleyerek çeşitlendirme konusunda da görüşlerinizi paylaşabilirsiniz!
Cevap yaz