Tavuk sote yaparken en önemli nokta tavuğun marine edilmesi değil mi? Baharatlarla birlikte en az 30 dakika bekletmek, gerçekten lezzeti artırıyor mu? Ayrıca yüksek ateşte pişirmek, tavukların dışının kızarmasını sağlarken içinin sulu kalmasına yardımcı olduğuna göre, ateşi nasıl ayarlamak gerektiğini merak ediyorum. Sebzeleri fazla pişirmemek de önemli, yoksa tazeliği kaybolmaz mı? Domates eklemeden önce tavukların iyice piştiğinden emin olmak gerçekten gerekli mi? Son olarak, bu yemeği pilav veya makarna ile sunmak, lezzeti artırır mı?
Tavuk sote yaparken en önemli nokta tavuğun marine edilmesi değil mi? Baharatlarla birlikte en az 30 dakika bekletmek, gerçekten lezzeti artırıyor mu? Ayrıca yüksek ateşte pişirmek, tavukların dışının kızarmasını sağlarken içinin sulu kalmasına yardımcı olduğuna göre, ateşi nasıl ayarlamak gerektiğini merak ediyorum. Sebzeleri fazla pişirmemek de önemli, yoksa tazeliği kaybolmaz mı? Domates eklemeden önce tavukların iyice piştiğinden emin olmak gerçekten gerekli mi? Son olarak, bu yemeği pilav veya makarna ile sunmak, lezzeti artırır mı?
Cevap yaz